OM OSS

Mjuklia gjestegård ligger på Berkåk i Rennebu kommune

Vi ligger usjenert til, men likevel bare 500 meter fra E6

Vi har ski- og turløyper tett innpå oss, og ligger fint til for turer av alle slag både sommer og vinter. Dette gjør at vi er et flott utgangspunkt for mange aktiviteter, som turer/trening, sykkel, ski og rulleski.

Rulleskiløype, båt og kanoer

Ny og flott rulleskiløype ligger rett ved oss. Vi har i tillegg utleie av båt og kanoer til bruk på Buvatnet. Buvatnet ligger i fin gåavstand fra oss, og har, i tillegg til badeplass, gapahuk, bålplass og sandvolleyballbane.

Oppdal ligger en halv times kjøring fra oss. Der kan du finne flere aktiviteter som f.eks golfbane, bowling, kulturhus med basseng, kino og div konserter, utstillinger og teaterforestillinger. På vinteren har Oppdal mange muligheter for alpine aktiviteter i flere bakker.

Kort vei til/fra Trondheim

Vi er heller ikke mer enn 8 mil fra Trondheim, der det fins rike muligheter for fritidstilbud og shopping. Nidarosdomen, Vitensenteret, Olavsfestdagene, div konserter både i Granåsen og andre steder, for å nevne noe av det du finner her. For mer info: link til turistinfo Trondheim

Mjuklia passer for alle grupper

Mjuklia passer bra for alle grupper, både store og små, og har fasiliteter for kurs og konferanse. Vi tilbyr lokaler til selskaper av forskjellige størrelser, og har også god kapasitet på levering av mat til omkringliggende lokaliteter/hytter/hus om dette skulle være ønskelig.

Mjuklia har 30 rom for overnatting med totalt 130 senger. Disse kan benyttes både til gjestegårdsstandard, til store og små grupper, og til selvhushold.

Overnatte i Gammelstuggu eller Øverstuggu

Et av overnattingstilbudene våre er Gammelstuggu. Dette er ei hytte med to soverom og hems, bad og fullt utstyrt kjøkken. Det er her plass for 8-10 personer å natte over. Et fint alternativ for familier på ferie f.eks.

Et annet hus for overnatting er Øverstuggu. Dette huset er nettopp pusset opp, og inneholder stor stue med sitteplass for inntil 30 pers, stor TV (denne kan også benyttes som dataskjerm), totalt 7 rom med sengeplass for inntil 26 personer, fordelt på 2 etasjer. 5 av rommene har eget bad, de to siste deler bad. Her er også fullt utstyrt kjøkken.

Store uteområder

Uteområdene våre er store, åpne og trygge for barn, da vi befinner oss i god avstand fra trafikkert vei. For de minste fins det både sklie, sandkasse og små taubaner. Vi har også to gapahuker på området, begge med bålplass, og altså muligheter for både bålkos og grilling.

Både store og små setter stor pris på dyrene vi har på Mjuklia. Her fins geiter med killinger, høner og hane, minigris og kaniner. På sommeren er de fleste av disse ute, og ønsker seg veldig gjerne litt kos og små «samtaler»! Ellers er de å finne i fjøset, der de også blir glade for litt besøk. Geitene våre er veldig flinke til å pleie uteområdet, de spiser det meste av det som vokser rundt oss.

Klatretårn og taubane

Vi har også et klatretårn med klatrevegg, bruskassestabling og taubane. Taubanen er 100 meter lang, 15 meter opp i lufta, og spennende for de aller fleste. Disse aktivitetene passer best for grupper med forhåndsbestilling, og har en kostnad for bruk pga kvalifisert personell fra oss.

Teambuildingsløype

I tillegg til klatretårnet og aktivitetene rundt det, har vi også en teambuildingsløype som egner seg for grupper, konferanser, større familiesammenkomster o.l.