MJUKLIA - Kreativt verksted - Meksikansk fletting

Meksikansk fletting

Magnhild Sandvei (406 23 920) er bosatt i Melhus, men innfinner seg gjerne der hun syns trivelige folk møtes. En gang som hun var på et nasjonalt treff blant voksne speidere, og alle skulle sette seg til middagen, kom det ei dame med ei håndveske som Magnhild ble utrolig fascinert av. Og siden har meksikansk fletting blitt en helt ny hobby for henne. Mens andre har med seg strikking, sitter Magnhild med sin meksikanske fletting!

Denne hobbyen kan bli det samme for deg som for meg – en artig lidenskap! Jeg omtaler det som en miljøhobby, der gjenbruk plutselig skaper nye produkter. Her fletter du vesker og kurver med materiale som kommer fra aviser, ukeblader, varekataloger, tegneserier, te/kaffeposer, gavepapir, for å nevne noe. Alt papir som kan rives må teipes.

Det er utrolig fascinerende å lage nye vakre produkter av ting vi vanligvis kaster. Du trenger relativt lite teknisk utstyr til denne flettingen, og jeg skal lære deg hvordan du greier å få til pene kanter og hjørner. Når du kontakter meg i forkant, får du litt mer innføring i hva du kan ta med deg, som f eks en pinsett. Trolig bør du også ha med deg en vanlig blank tape, med maks bredde rundt fem cm. Ellers har vi det utstyret du måtte trenge for å få laget fine produkter i meksikansk fletting.

MJUKLIA - Kreativt verksted - Meksikansk fletting

Meksikansk fletting

Magnhild Sandvei (406 23 920) er bosatt i Melhus, men innfinner seg gjerne der hun syns trivelige folk møtes.

En gang som hun var på et nasjonalt treff blant voksne speidere, og alle skulle sette seg til middagen, kom det ei dame med ei håndveske som Magnhild ble utrolig fascinert av. Og siden har meksikansk fletting blitt en helt ny hobby for henne. Mens andre har med seg strikking, sitter Magnhild med sin meksikanske fletting!

Denne hobbyen kan bli det samme for deg som for meg – en artig lidenskap! Jeg omtaler det som en miljøhobby, der gjenbruk plutselig skaper nye produkter.

Her fletter du vesker og kurver med materiale som kommer fra aviser, ukeblader, varekataloger, tegneserier, te/kaffeposer, gavepapir, for å nevne noe. Alt papir som kan rives må teipes.

Det er utrolig fascinerende å lage nye vakre produkter av ting vi vanligvis kaster. Du trenger relativt lite teknisk utstyr til denne flettingen, og jeg skal lære deg hvordan du greier å få til pene kanter og hjørner.

Når du kontakter meg i forkant, får du litt mer innføring i hva du kan ta med deg, som f eks en pinsett. Trolig bør du også ha med deg en vanlig blank tape, med maks bredde rundt fem cm. Ellers har vi det utstyret du måtte trenge for å få laget fine produkter i meksikansk fletting.