Adventsleir for hele familien 1.-3. desember 2017

1.-3.desember samles vi til leir på Mjuklia!
Her skal vi feire 1.søndag i advent sammen, og MYE mer!

Dette er en leir for hele familien, fra de yngste til de eldste og alle innimellom 🙂 Vi koser oss med aktiviteter både ute og inne, ute kan vi blant annet kjøre zipline, klatre, stable bruskasser, gå på besøk i fjøset og ake (gitt at det er snø, da). Inne skal vi bake pepperkaker, ha adventsverksted og hyggekveld, bibestund og misjonsstund, og mye annet gøy! Det er rett og slett ingen grunn til å ikke møte opp på Mjuklia denne helga! 🙂

Tema for leiren er løfter, og vi skal høre mer om det i løpet av leiren. Vi skal så klart også høre om hvordan folk blir kjent med Jesus rundt om i verden.

Leiren koster 1050,- om du er voksen og 800,- om du er barn (under 15 år) hvis du melder deg på innen fristen 23.november. Etter dette legger vi på 100,-. Barn 0-2 år er gratis. Om du er medlem i leirklubben (50 kr/år) eller NMS U (100 kr/år) får du 100,- i rabatt. Hvis du reiser fra Trondheim kan du melde deg på fellesreise med tog når du melder deg på leiren.

 

I påmeldingen ber vi deg om å svare på om NMS U kan få bruke bilder av deltakeren. Bildene kan da brukes på nettsider, i leirbrosjyrer og på sosiale medier. Vi publiserer aldri med navn. Vær obs på at standardalternativet her er «Velg et alternativ», da det er krav om aktivt samtykke. Husk derfor å velge et av følgende alternativer: «Ja, NMS U kan bruke bilder av deltakeren», «Spør – NMS U kan spørre om å bruke bilder av deltakeren», og «Nei, NMS U kan ikke bruke bilder av deltakeren». På den måten får vi registrert det rett i systemet – enkelt for både deg og oss! 🙂

Husk også å oppgi både navn og telefonnummer til foresatt ved påmelding. Selv om deltakeren har vært på leir mange ganger må vi forsikre oss om at vi har oppdatert kontaktinformasjon.

Mer informasjon om programmet kommer når leiren nærmer seg.

Du melder deg på her.

Har du spørsmål, så kontakter du:

Leah Elisabeth Thorstensen
40406047
leahth@nms.no

Du har kanskje også lyst til å lese...