Tweensleir sensommer 13.-16.august!

Går du i 5.-8.klasse? Da kan du melde deg på tweensleir sensommer i dag!Klatre

Olabilbygging, zipline, klatring, bruskassestabling, skyting med luftgevær, megafotball, konkurranser, bading lek og gode venner – høres det bra ut? Alt det, og mye mer, vil du få med deg om du tar turen til Mjuklia i slutten av sommeren 2017! Så om du er så heldig at du skal begynne i 5.klasse, at du akkurat er ferdig med 8.klasse, eller noe i mellom er det bare å melde deg på og holde av datoen – for dette vil du ikke gå glipp av! Denne leiren varer helt fra søndag ettermiddag til onsdag formiddag – du har altså en HEL ekstra dag på leir!

Tema for leiren er skapelsen, og vi skal høre mer om det i løpet av leiren. Vi skal så klart også høre om hvordan folk blir kjent med Jesus rundt om i verden.

Leiren koster 1400,- om du melder deg på innen fristen 31. juli. Etter dette legger vi på 100,-. Om du er medlem i leirklubben (50 kr/år) eller NMS U (100 kr/år)  får du 100,- i rabatt. Hvis du reiser fra Trondheim kan du melde deg på fellesreise med tog når du melder deg på leiren.

Vi ber deg i påmeldingen om å svare på om NMS U kan få bruke bilder av deltakeren. Bildene kan da brukes på nettsider, i leirbrosjyrer og på sosiale medier. Vi publiserer aldri med navn. Vær obs på at standardalternativet her er «Velg et alternativ», da det er krav om aktivt samtykke. Husk derfor å velge et av følgende alternativer: «Ja, NMS U kan bruke bilder av deltakeren», «Spør – NMS U kan spørre om å bruke bilder av deltakeren», og «Nei, NMS U kan ikke bruke bilder av deltakeren». På den måten får vi registrert det rett i systemet – enkelt for både deg og oss! 🙂

Husk også å oppgi både navn og telefonnummer til foresatt ved påmelding. Selv om deltakeren har vært på leir mange ganger må vi forsikre oss om at vi har oppdatert kontaktinformasjon.

Påmelding her.

Har du spørsmål? Kontaktperson for leiren er leder i NMS U Trøndelag, Linn Elise Gulliksen. Du kan kontakte henne på telefon 988 53 768 eller på mail linng@nms.no.

Du har kanskje også lyst til å lese...