Meld deg på Høstleir for 2.-5. kl 3.-5. nov 2017

3.-5.november er det klart for leir på Mjuklia! Da er det deg som går i 2.-5.klasse som får invitasjonen,
og vi håper vi blir en god gjeng sammen på leir denne helga!

Tema for høstleir er ørkenvandring!

Det er jo ikke så mye ørken her i Norge, men vi skal få høre mer om det i løpet av leiren. Vi skal så klart også høre om hvordan folk blir kjent med Jesus rundt om i verden.

Leiren koster 950,- om du melder deg på innen fristen 23.oktober. Etter dette legger vi på 100,-. Om du er medlem i leirklubben (50 kr/år) får du 100,- i rabatt. Hvis du reiser fra Trondheim kan du melde deg på fellesreise med tog til leiren samtidig som du melder deg på leiren. På søndag inviteres foreldre og søsken til avslutningsamling på Mjuklia. Da leiren slutter litt senere enn toget går arrangerer vi ikke fellesreise på søndag.

 

Meld deg på høstleir i dag

I påmeldingen ber vi deg om å svare på om NMS U kan få bruke bilder av deltakeren. Bildene kan da brukes på nettsider, i leirbrosjyrer og på sosiale medier. Vi publiserer aldri med navn. Vær obs på at standardalternativet her er «Velg et alternativ», da det er krav om aktivt samtykke. Husk derfor å velge et av følgende alternativer: «Ja, NMS U kan bruke bilder av deltakeren», «Spør – NMS U kan spørre om å bruke bilder av deltakeren», og «Nei, NMS U kan ikke bruke bilder av deltakeren». På den måten får vi registrert det rett i systemet – enkelt for både deg og oss! 🙂

Husk også å oppgi både navn og telefonnummer til foresatt ved påmelding. Selv om deltakeren har vært på leir mange ganger må vi forsikre oss om at vi har oppdatert kontaktinformasjon.

Mer informasjon kommer når leiren nærmer seg.

Til NMSU’s hjemmeside her

 

 

Du har kanskje også lyst til å lese...