Vinterferieleir for 2.-5. kl den 20.-22. februar 2017

 

Velkommen til Vinterferieleir!!

Er du klar for en vinterferie med aking, snøballkrig, karneval, lek og moro? Går du i 2.-5.klasse? DA har du flaks! Du kan nemlig bli med på vår vinterferieleir mandag til onsdag i vinterferien! Leiren er på Mjuklia, NMS sitt leirsted på Berkåk, og det arrangeres fellesreise med tog fra Trondheim S. Tema er «Den gyldne regel» – kanskje du kan den fra før? Uansett er det bare å møte opp på leir – vi gleder oss til å kose oss i vinterferien sammen med DEG! Husk utledningsklær 🙂 Vi skal så klart også høre om hvordan folk blir kjent med Jesus rundt om i verden.

Leiren koster 900,- om du melder deg på innen fristen 7.februar. Etter dette legger vi på 100,-. Om du er medlem i leirklubben (50 kr/år) får du 100,- i rabatt. Hvis du reiser fra Trondheim kan du melde deg på fellesreise med tog når du melder deg på leiren. 

I påmeldingen ber vi deg om å svare på om NMS U kan få bruke bilder av deltakeren. Bildene kan da brukes på nettsider, i leirbrosjyrer og på sosiale medier. Vi publiserer aldri med navn. Vær obs på at standardalternativet her er «Velg et alternativ», da det er krav om aktivt samtykke. Husk derfor å velge et av følgende alternativer: «Ja, NMS U kan bruke bilder av deltakeren», «Spør – NMS U kan spørre om å bruke bilder av deltakeren», og «Nei, NMS U kan ikke bruke bilder av deltakeren». På den måten får vi registrert det rett i systemet – enkelt for både deg og oss! 🙂

Husk også å oppgi både navn og telefonnummer til foresatt ved påmelding. Selv om deltakeren har vært på leir mange ganger må vi forsikre oss om at vi har oppdatert kontaktinformasjon.

Påmelding her.

Kontaktperson for leiren er leder i NMS U Trøndelag, Linn Elise Gulliksen. Du kan kontakte henne på telefon 988 53 768 eller på mail linng@nms.no.

 

Du har kanskje også lyst til å lese...